Anasayfa Derneğimiz Haberler Basında Özel Eğitim Belgeler Faaliyetlerimiz Özerkder Üyelik Mevzuat İletişim

Gizlilik & Güvenlik

Gizlilik ve Güvenlik

www.ozerkder.org.tr web sitesi Tüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kurumları Derneği'ne aittir ve bu adresi ziyaret edenlerin bilgi güvenliği derneğimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu metin bilgi güvenliği ile ilgili sizi bilgilendirmek üzere hazırlanmıştır.

Derneğimiz tüzüğü gereğince üye olan kişilerin, T.C. numarası yanında tarafımızca verilen şifreler kullanılır. “Üyelik” menüsünden “Üye Girişi” sayfasında derneğimizce muhafaza edilen, üye bilgilerinin (Adı, Soyadı, E-posta adresi, Gsm numarası, Çalıştığı kurum ve Adres) üye tarafından güncellenmesi istenir ve bu bilgiler web sitemizde kayıt altında tutulur. Web sitemizde kullanmakta olduğunuz şifrenizi bilgi güvenliğiniz açısından kimse ile paylaşmamanız ve hiçbir yere not etmemeniz gerektiğini hatırlatırız.

Web sitemizde derneğimiz kontrolünde olmayan diğer web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu web sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz o sitenin gizlilik ve diğer politikaları geçerli olacaktır. Diğer sitelerin politika ve uygulamalarından sorumlu olmadığımızı belirtiriz.

Sitemizde, tüzüğümüz ve ilgili mevzuatı gereği derneğimize üye olanların aidat ücretleri online olarak ödenebilmektedir. Sitemiz Uluslararası Güvenlik platformu (3-D Secure) güvencesi altında, Güvenli Yuva Katmanı (SSL) şifreleme teknolojisi ile çalışmaktadır. İşlemler sırasında girdiğiniz kredi kartı bilgileriniz hiçbir koşulda site sunucularında tutulmaz. Ödeme süreci başladığında bilgisayarınızla banka arasında doğrudan şifreli bir iletişim kurulacak ve tarayıcınız aracılığı ile gönderdiğiniz hiçbir bilgi derneğimiz çalışanları, site yapımcıları ya da üçüncü şahıslar tarafından görülemeyecek ve paylaşılamayacaktır.
YAPI KREDİ BANKASI ANKARA BAHÇELİEVLER ŞUBESİ

HESAP NO :